Det är känslan kring en produkt eller tjänst som gör man tillslut väljer just den med bäst känsla i. Vi jobbar med att förbättra den känslan genom din visuella kommunikation för dina kunder.

Vi är en liten reklambyrå med de stora resurserna, varmt välkommen!

Några av många kunder som redan har valt oss

NY LOGOTYP, DESIGN

En helt ny logotyp eller bara förbättra er gamla kan vara ett av många sätt att gå till väga för att skapa en bättre kommunikation med era kunder. Vi tar även fram enklare grafiska profiler som förenklar processen att hålla den röda tråden genom all er marknadsföring. 

TRYCKSAKER

Vi har lång erfarenhet av produktion av trycksaker. Allt från småformat som visitkort, foldrar, DR-utskick till storformat för mässa, utomhusexponering och komplexa kundanpassade trycklösningar 

FOTO

Vi har mobil studioutrustning som gör det möjligt för oss att komma ut på plats att fota tex personal eller produkter på plats.

MARKNADSFÖRING

Vi har ett stort kontaktnät med olika marknadskanaler där vi kan hjälpa er att komma i kontakt med era relevanta kunder, på rätt plats, i rätt tid. Allt för att du skall få ut så mycket som möjligt av din marknadsföringsbudget.

Inga uppdrag är för små eller för stora för oss. Vår vision är att vara lösningsorienterade oavsett vilken budget du har. Lite som när man tittar på en bikupa ser vissa personer bistick medans vi ser honung.

 
henrik_jansson.jpg

"Activepoint är ett fantastiskt stöd och riktigt bra som rådgivare inom allt som rör marknad och försäljning. En partner som inte bara gör jobbet utan verkligen levererar upplevelser"

VD & Entreprenör, Henrik Jansson
Dataprofessional AB

dataprofessional_logo.png
A_vit_edited_edited.png

© Activepoint AB
www.activepoint.se